Returnare Produse

Clientul poate renunta la orice produs cumparat din Catherine.ro, conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare NU includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri,urme de uzura etc.

Costul transportului prin curier va fi suportat de noi, doar daca produsul prezinta defectiuni. Daca produsul nu prezinta defecte, costul returului este suportat de client.

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnari

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnari:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in casuta urmatoare: